نظریه مکتب شعر دینی درایران

نظریه مکتب شعر دینی درایران ، وبسایت استادسیدعلی اصغرموسوی : شاعر.نویسنده.پژوهشگر ادبیات و نظریه پرداز مکتب شعردینی در ایران

نظریه مکتب شعر دینی درایران

نظریه مکتب شعر دینی درایران ، وبسایت استادسیدعلی اصغرموسوی : شاعر.نویسنده.پژوهشگر ادبیات و نظریه پرداز مکتب شعردینی در ایران

استادسید علی اصغر موسوی ، متولد دوم خرداد 1345 در خرقان ساوه، .
فعالیت های ادبی خود را از سال 1364 با سرودن شعر آغاز کرده و تا سال 1381 در زمینه ی آثار منظوم و از آن تاریخ به بعد، به نویسندگی و تحقیق در زمینه ی فعالیت های پژوهشی – ادبی، با مراکز پژوهشی همکاری می کند. ایشان از نام آشنایان شعر کشور و از پژوهشگران استان قم و از ادیبان به نام منطقه خرقان ساوه - زرندیه استان مرکزی هستند.

ایشان دارای تالیفات پژوهشی دینی و مقالات و یاداشت های متعدد و پژوهش های کارشناسی رادیویی و تلویزیونی و گفتگو و مصاحبه با سایت خبرگزاری ها و جراید مکتوب کشور و نظریه پرداز مکتب شعر دینی در ایران هستند.
طبقه بندی موضوعی

۳ مطلب در آبان ۱۳۹۳ ثبت شده است

شمیم خانه زهرا علیهاالسلام
***
شمیم خانه زهرا، بیا که منتظرم من
نسیم کوچه مولا، بیا که منتظرم من
در این زمانه غربت، نمی شود که نیایی !
تو را به عصمت زهرا ، بیا که منتظرم من
کویر و موج سرابش، گرفته ذهن غزل را
بیا به خاطر دریا، بیا که منتظرم من
همیشه پنجره ها را، گشوده ام به تبسم
تو را به حق تماشا، بیا که منتظرم من
به التماس دعای پرندگان مهاجر
سرودم این غزلم را، بیا که منتظرم من
** *
مکتب شعردینی
سیدعلی اصغرموسوی
قم- 1380
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آبان ۹۳ ، ۰۶:۱۶
سیدعلی اصغر موسوی

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آبان ۹۳ ، ۰۶:۱۰
سیدعلی اصغر موسوی

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آبان ۹۳ ، ۰۶:۱۰
سیدعلی اصغر موسوی